Vakuummassage2019-01-04T00:33:36+00:00

Project Description

Vakuummassage

Vakuummassage kan vara ett bra alternativ till fettsugning för personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Även de som redan genomfört en fettsugning, eller ska genomföra en, så är behandlingen ett oumbärligt komplement.

Idag rekommenderar de flesta seriösa plastikkirurger sina patienter att komplettera fettsugning med vakuummassage. Man får bättre cirkulation och mindre vätskeansamlingar, som leder till snabbare läkning. Riskerna för ödem och ojämna resultat minskar även de drastiskt. Denna behandling passar både män och kvinnor.

Egenskaper för vakuummassage:

Det är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som masserar kroppen på djupet. Behandlingens naturliga och behagliga verkning passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Massagen ökar även blodcirkulationen och elasticiteten i huden samt minskar fettdepån och antalet celluliter. Den ökade blodcirkulationen medför att blod- och lymfkärl öppnas upp i hud och underhudsfettet vilket gör att slaggprodukter dräneras ut och försvinner. Behandlingen försätter fettcellerna i ett läge som släpper ifrån sig lagrat fett som du sedan kissar ut.

Vakuummassage bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner.

Vakuummassagebehandlingar är ideala för att:

  • Reducera överflödigt fett på problemområden
  • Reducera celluliter
  • Framhäva kroppens konturer
  • Forma och lyfta kroppens konturer
  • Återställa hudens elasticitet
  • Slimma figuren

Pris:

Vakum massage 15 minuter 400