Fillers2019-01-04T00:31:46+00:00

Project Description

Filler

Filler är en estetisk behandling som har blivit mycket populär. Behandlingen innebär att man injicerar ett ämne under huden som fyller ut linjer och veck och ger volym i områden som sjunkit ihop till följd av ålder.

När ska man använda filler?

Det finns många olika orsaker till att använda filler. Det kan till exempel vara att du vill forma konturerna i ansiktet, få fylligare läppar eller fylla ut fina linjer och veck. Behandlingen passar också den som har gamla akneärr som man vill ska bli mindre framträdande. Även händer och hals som kanske blivit slappa eller rynkiga med åldern kan med fördel behandlas med filler-injektioner. Behandlingen har även många fördelar. Den går både snabbt och gör inte heller speciellt ont. Om man vill kan man dessutom använda sig av bedövningskräm innan behandlingen. Resultatet syns direkt efter att man gjort injektionen. Om du vill ha ett snabbt resultat och kort konvalescens är detta ett bra val då du inte behöver undergå några avancerade kirurgiska ingrepp.

Slätare hud snabbt

Filler är en mycket effektiv metod för att släta ut huden snabbt utan att man behöver göra något kirurgiskt ingrepp. På Maryasalong blir du mottagen i vackra lokal med harmonisk atmosfär. Personalen är erfaren och välutbildad och ser till att skräddarsy en behandling som passar just dig. Maryasalong använder även nya generationens fillers som har en längre hållbarhet och ger dig en större effekt.

Pris: 1700kr