Botox2019-01-04T00:31:46+00:00

Project Description

Botox

Det muskelavslappnande medlet botulinumtoxin –  mer känt som Botox – är ett ett väl beprövat och godkänt läkemedel. Det är en världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar som används med mycket positiva resultat vid behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksparkar). Botox uppvisar även positiva resultat vi behandling av besvärande arm- och handsvett samt migrän. Det kan även användas för att behandla olika typer av asymmetrier i ansiktet.

Vad kan Botox göra för dig?

Med hjälp av behandlingen kan man bli av med små rynkor som gör att man ser trött, arg eller sur ut. Vanliga ställen att göra injektioner på är bland annat på kråksparkarna vid ögonen, rynkan som uppstår mellan ögonbrynen och de linjer som går horisontellt i pannan. Vid en konsultation kan du få hjälp med att bestämma var medlet ska injiceras så att du får bästa möjliga resultat av behandlingen. Det är viktigt att veta att detta är en mycket säker behandling så länge den utförs av personal med rätt utbildning och kunskap. Fördelar med behandlingen är att den ger ditt ansikte ett naturligt lyft. Att injicera Botox gör heller inte speciellt ont och efteråt krävs ingen konvalescens som gör att du hindras från arbete eller fritidssysslor.

Behöver ditt ansikte ett skonsamt lyft?

Känner du att du ser lite trött och glåmig ut? Då kan Botox vara ett bra alternativ för dig. Behandlingen slätar på ett skonsamt vis ut fina linjer och rynkor som tynger ditt ansikte. Hos oss på Maryasalong blir du mottagen i en lugn och harmonisk miljö i Upplandsväsby. Vi har kompetensen att utföra olika kliniska behandlingar på ett professionellt och säkert sätt.

Pris: 1800 kr