Micro-Needling

Dermapen är en avancerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktion av hudceller ger på ett naturligen sätt ny elastiskitet i huden och kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling.

Dermapen  används mot:

  • Rynkreducering (Collagen Stimulering)
  • Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)
  • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)
  • Ärrbehandling (Acne, Brännskador, m.m.)
  • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

Hur fungerar det?

Det är en automatisk vibrerande funktion med 12 sterila engångsnålar som skapar upp till 1300 microkanaler i huden per sekund. Detta säkerställer effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt nere i huden. Det serum som används innehåller Hyaluronsyra, B5-vitamin och anti-inflammatoriska ingredienser.
Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat med ca 4 – 6 veckors mellanrum. Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Efter behandlingen

Läkningstiden efter genomförd behandling är kort, huden kommer att vara lite röd och lätt svullen upp till en vecka men redan efter 48 timmar kan make-up appliceras

Priser

Hela ansikte: 1000
Ansikte, hals,decilletage: 1900
Överläpp haka mun: 500
Ansikte hals: 1500